Liten men tuff 28 - 41 cm

Tillfälligt slut

Liten men tuff är ett blått läder halsband i halvstryps modell med 

Storleken passar tex. Jack Russel, Malteser, Pekingese, Yorkshire Terrier, Tax, Mops, Pudel, West Highland Terrier, Pinscher och andra raser med liknande nackmått.

Halsband är tillverkat i vegetabiliskt garvat skin från Tärnsjö Garveri.

Ett robust och stilrent halsband - I blått skinn och rostfria nitar. ( Kan färga vid väta )

Halsbandet är gjord för dagligt bruk, och är gjord i dubbelt läder, vilket gör det mycket slitstarkt och samtidigt bekvämt för hunden att bära runt halsen.

Detta läder är perfekt för den känsliga hunden då det ej är behandlat med korm eller kemikalier.

Kompletteras av rostfria D-ringar och nitar.
Varför inte matcha med hundkoppel i liknande färgkombinationer?

Underhåll:
Läder är en naturprodukt med individuell karaktär och variationer. De naturliga egenskaperna är en indikation på lädrets äkthet och har ingen inverkan på dess livslängd eller kvalitet. Små avvikelser vad gäller ytstruktur och färg är normala.
Mekanisk friktion mellan D-ringen kan med tiden resultera i vissa tecken på ytslitage. Detta är normalt och utgör inte skäl för reklamation.
Använd en mjuk fuktig trasa för att ta bort smuts och fläckar. Undvik överdriven gnuggning.
För att bibehålla det fina skicket på produkterna så länge som möjligt måste du vara uppmärksam på korrekt skötsel. Särskilt hundhalsband är särskilt stressade av daglig användning. Tänk därför på följande skötselråd:
Smörj gärna läderdelarna då och då. Använd endast fett avsett för läder. Beroende på användning bör du upprepa detta med jämna mellanrum. På så sätt förblir lädret smidigt och hållbart.

400,00 kr