VILLKOR

BESTÄLLNING

Vill du special beställa ring gärna eller kom in i butiken.

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finns uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress.
Är något fel i orderbekräftelsen skall du omedelbart kontakta oss via e-post till peter@rondigi.se
Betalning sker när du bekräftat ditt order mail

Villkor för kurs

Du kan boka en kurs så fort den finns tillgänglig på hemsidan. Skulle kursen av någon anledning ställas in får du pengarna tillbaka. Efter ångerfristen är anmälan bindande. Om du av särskilda skäl inte kan delta på kursen kan vi bedöma att du har rätt att få pengarna tillbaka, till exempel om du skulle hamna på sjukhus till följd av allvarlig sjukdom. Maila oss och förklara situationen så gör vi en individuell bedömning.

Väljer du att betala med faktura ska den betalas inom 14 dagar fån det att den skickats till dig. Efter dessa 14 dagar är anmälan bindande. Utnyttjar du ångerrätten ska du skicka ett mail till oss så att vi kan makulera fakturan. Har du betalat med kort eller swish får du pengarna tillbaka.

BETALNINGS ALTERNATIV

Swish handel, köpen signeras alltid med BankID. 

LEVERANS 

Produkterna skickas med Post Nord vadderat kuvert. Frakt 99:-

Retur och Byte

Som kund har du 14 dagars ångerrätt från dagen efter att du mottagit din vara. Har du köpt en tjänst gäller ångerrätten från dagen efter det att avtal ingåtts. Du godkänner avtalet för tjänsten genom att boka tjänsten. Vill du ångra en bokad tjänst skickar du ett mail till oss så betalar vi tillbaka pengarna. 

Följ dessa steg för att returnera en produkt:

  1. Produkten ska vara oanvänd, har originalförpackning och etikett. Alla delar och tillbehör måste inkluderas. Vi förbehåller oss rätten att återbetala återbetalningen delvis eller inte om dessa krav inte uppfylls.
  2. Skicka ett mail till peter@rondigi.se skriv in ditt namn/ efternamn och anledning.
  3. Förpacka produkten i lämplig förpackning så ett den ej skadas.
  4. Skriv ut den förbetalda returetiketten och fäst den i returpaketet.
  5. Så snart vi mottar returen, skickar vi dig e-post med information om återbetalningen.

Byte : Om du vill byta en produkt som du köpt så maila / ring oss 

Reklamation

Vid eventuella fel och defekt ska detta reklameras till peter@rondigi.se
Där du anger ditt namn, din adress, e-postadress och en beskrivning av felet samt bifogad bild.

Vi besiktigar alla produkter innan dessa skickas till oss. Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara.

Om reklamationen inte går att åtgärda alternativt att vi inte kan leverera en liknande produkt, återbetalar vi dig för den defekta produkten i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer. Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. 

Vid reklamationer följer vi riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se Utöver reklamations rätt ger vi inte några övriga garantier.

Leksaker

Då alla hundar är individer och de har olika fantastiska förmågor att tugga / bita sönder leksaker.
Så dessvärre gäller ej garantin om hunden biter sönder leksaken.
Detta hindrar du på bästa sätt genom att hunden ej får leka ensam med den.