Halsband

Hos mig hittar du olika typer halsband för alla tillfällen. Halsbanden är tillverkade i svenskt vegetabiliskt garvat läder i samarbete med Rondigi.

Mina hundhalsband är alltid av högsta kvalitet och egen tillverkning.

Om du har några frågor, tveka inte – kontakta mig för personlig support. 

Jag har produktkvalitet och 100% nöjd kund garanti i fokus.
Du väljer mellan att beställa ett färdigt halsband eller om du vill måttbeställa efter dina önskemål.

Så här mäter du när du ska beställa ditt personliga hundhalsband.

Kring halsen -  Använd ett måttband och lägg det runt hundens hals där hundens halsband normalt brukar sitta, mät ganska tajt. Nu har du då måttet på hundhalsbandet när strypdelen dragits åt, Det är det måttet som du ska ange vid din beställning, då kommer vi att tillverka ditt halsband i rätt storlek. 

Runt huvudets bredaste del -  Mät där hunden är som bredast över skallen och rund under hakan. Vanligtvis vid öronen. Det här är extra viktigt då hundar har olika huvudform, halsbandet måste ju gå att ta av och på. Om inget annat anges så är halvstryps-delen + 12 cm. Det räcker för dom allra flesta men inte alla. Om din hund har bredare skalle ange skallmåttet i kassan i meddelanderutan.

Brädden-  Fundera på hur brett halsband du vill ha. Jag rekommenderar ett bredbara halsband då detta är mera harmoniskt för hundens hals och nacke. Ett smalt halsband kan skada hundens hals och halskotor. Men bredden är en smaksak.

Mät ordentligt! Är du osäker på hur du ska göra när du mäter så ring för rådgivning. Ska vi göra om halsbandet för att vi fått fel mått tar vi en kostnad för detta, och tyvärr kan inte alla halsband justeras i efterhand. 

 TIPS! Mät gärna din hund noga och gärna flera gånger. 


Halvstryp - Den vanligaste modellen av halsband. Ett halvstryp stryper inte hunden (trots namnet) utan dras bara åt så att det i sitt kortaste läge är lite minder än hundens hals, därför är det viktigt att man mäter tajt runt halsen. Halvstryp träs på över huvudet på hunden och halsbanden är i dubbel läder för att det ska vara extra mjukt och skönt för hundens hals och inte slita på päls.


Extra val : Kom gärna med egna förslag, kan tillkomma extrakostnader.

Kika gärna på Extra tillbehör om du vill komplettera ditt halsband med ex: Nitar , reflexer , namn


Kundreferenser

Vi träffade Evelina på Rådmansö dagen och köpte halsband samt koppel. passade Perfekt och lagom längd på kopplet.

Taxen Sture

Min hund har länge haft utslag kring halsen. Vi var ikontakt med läkare, men de förstod inte heller vad det var för fel.
Vi träffade Evelina på Mässa i Sigtuna som sa att det kan vara krom allergi och blev rekomenderade att testa ett halsband av henne. 3 månader efter vi bytt så är utslagen är istort sätt borta!

TACK!

Håkan

Jag köpte halsband och koppel.
Och är så nöjd!
Inte bara snyggt utan otroligt bra kvalitet.

Linda

Våran hund har haft ett syntet halsband som färgat av sig så han haft en rosa rand runt halsen. Vi köpte ett rött med svart insida och är extremt nöjda.

Hon verkar uppskatta de mjuka lädret

Gunhild

Vi har köpt ett halsband med Matchande koppel.

Vi är så nöjda med dessa,
Snygga
Bra kvalitet
Hållbara
Mjukt och skönt läder

Malte